Heidi Janssen | Sieraden
Heidi Janssen | Sieraden
Startpagina
Collectie
Activiteiten en Workshops
Contact en Exposities

Als goudsmid en beeldend kunstenaar maak ik eigentijdse sieraden van diverse materialen, vaak gecombineerd met parels of edelstenen. Iedere lijn in mijn collectie heeft een eigen uitstraling: titanium oogt wat strakker, zilver meer vintage en goud straalt luxe uit. Kwaliteiten die je in elke lijn terug ziet zijn speelsheid, fijnheid, kleur en draagbaarheid. Materiaal kan je sturen, het kan ook jou sturen. Strakke ontwerpen gaan samen met barokke elementen en organische vormen. Ik laat me inspireren door wat voorbij komt.

Oude dierbare sieraden geef ik op een persoonlijke manier een tweede leven. Wanneer je sieraden hebt die je niet draagt, maar waarmee je wel iets zou willen doen, kijken we tijdens een gesprek wat de mogelijkheden zijn. Denk b.v. aan de trouwring van je opa of het edelsteenkralen collier van je oma. Zo gaan we op een duurzame manier om met de materialen die er zijn en blijft je herinnering bestaan in een eigentijds ontwerp.

Het volgende overzicht van mijn collectie geeft een beeld van mijn werk. Veel ontwerpen zijn verkocht, maar wil ik toch graag laten zien. Dit werk kan een vertrekpunt zijn voor nieuwe opdrachten.

Zelf aan de slag kan ook! In mijn atelier geef ik workshops. Kijk voor meer informatie bij 'Activiteiten en Workshops'.


Ik ontmoet je graag!

Heidi Janssen.

 Design: LINGERS.eu